Tag Archives: video

Kerkojme bashkpuntore

Pershendetje! Jemi duke hedhur online website Horoskopi.tv dhe per kete arsye kerkojme 1-2 bashkpuntore vullnetareĀ  meshkuj ose femra, qe deshirojne te marrin pjese ne kete projekt. Ne cfare konsiston bashkpunimi? Ata qe do te aplikojne ne kete projekt duhet te permbushin keto kerkesa: 1- Te kene nje videokamer 2- Te jene te afte te realizojne nje video dukeā€¦ Read More »