Tag Archives: ndihma ekonimike

Feride Sherifi ka nevoje per Kurim Shendeti

Njoftim për ndihmë financiare nga bamirësit Feride Sherifi nga fshati Terstenik këtyre ditëve ka pësuar djegie të shkallës së tretë, në duar, krahë, këmbë dhe bark dhe gjendja e saj është shumë e rëndë. Mjekët vendës kanë thënë se nuk ka shërim në Kosovë, ndërsa transplantin e lëkurës mund ta bëjë në ndonjë klinikë jashtë vendit. Sipas përllogaritjeve,… Read More »