Tag Archives: horoskopi i dashurise dashi

Horoskopi i Dashurise Dashi

Dashi eshte i nenshtruar kundrejt planetit Mars, zotit te luftes dhe pushtimit. Pikerisht nga kjo gje nuk eshte nje person i cili propozon per nje kohe te gjate. Eshte entuziast, plot me energji, i perqendruar me shume ne vetvete sesa ne personat qe e rrethojne. Kur dashurohet duket qe ne sy pasioni qe e mbush. Ka nje vecantiā€¦ Read More »