Tag Archives: horoskopi ditor shqip 2 prill 2014

Horoskopi ditor sot, 15 Qershor 2014

Horoskopi ditor sot, 15 Qershor 2014 Dashi: Do ndiheni shume mire sot pranë atij qe dashuroni dhe nuk do keni çfarë te kërkoni me shume. Mosmarrëveshjet e se kaluarës i keni lënë pas krahëve. Beqaret do jene me te vendosur se kurrë te fillojnë një histori dashurie me personin qe ka kohe qe i josh. te ardhurat duhet… Read More »

Horoskopi ditor sot 2 Prill 2014

Horoskopi ditor sot 2 Prill 2014 Dashi: Sot do keni me shume nevoje se kurrë te verifikoni ndjenjat e atij qe keni ne krah. Gjeni mënyrën e duhur për ta bere ne mënyrë qe ai te mos dyshoje dhe te mos ndihet keq. Beqaret do kenë disa takime, por duhet te mos nxitohet ne mënyrë qe te mos… Read More »