Tag Archives: horoskopi 2015 ujori

Horoskopi 2015 Ujori

Horoskopi 2015 Ujori Shëndeti Pozicioni i vështirë i Jupiterit dhe Saturnit nuk ju furnizon me ndihmë të mjaftueshme për t’ju bërë të ndjeheni në një formë shumë të mirë fizike për këtë vit. Kjo nuk duhet t’ju dakurajojë, duhet të reagoni ndaj kësaj gjendjeje. Kini kujdes nga një ndjesi kapriçoziteti që do t’ju shoqërojë gjatë fillimi të vitit,… Read More »