Tag Archives: horoskopi 2015 shigjetari

Horoskopi 2015, Shigjetari

Horoskopi 2015, Shigjetari Influenca pozitive e Saturnit do t’ju shoqëroj për gjatë gjithë vitit. Fillimi i 2015-ës do të jetë i përshtatshëm për horizonte të reja dhe rrugë të reja. Duhet të s’postoni gjithçka duke filluar nga muaji janar për të shfrytëzuar atmosferën e këndshme. Duke filluar nga muaji marsi, me mbështetjen e Marsit dhe të Mërkurit, do… Read More »