Tag Archives: horoskopi 2015 gaFORRJA

Horoskopi 2015, Gaforrja

Horoskopi 2015, Gaforrja Shëndeti Në vitin 2015, rrallëherë do të ndodhë që të gjendeni në vështirësi. Përsa i përket shëndetit do të jeni shumë mirë dhe këtë do ta vënë re edhe të tjerë. Në fillim të vitit mos u tregoni grindavec. Për shkak të elementëve astrologjikë, që do të ndodhen në kuadratin e shenjës së suaj, gaforres,… Read More »