horoskopi luani 2017

Luani 2017

luaniHoroskopi Luani 2017 , Karriera – Shume te vlersuar ne pune fale determinimit te madh. Dini te hyni ne sektore te ndryshem te punes pa probleme, e rendesishme tek ju gjithnje ngelet te jeni te paret. Dhe fale Henes ne shenjen tuaj shumica prej jush ia del mbane. Karriera gjithnje ngelet per ju si nje fushebeteje te cilet e imagjinoni dhe mendoheni mire para se te veproni, gje e cila ju ben te korrni sukses edhe pse ndojehere jo ne kohen e duhur. Profesionet me te pelqyera prej jush jane: aktore, diplomatik, profesionist i lire, sipermarres.

.

Luani 2017 Dashuria – Beqaret do te kalojne nje vit te mbushur me aktivitete dhe takime me miq dhe njerez te rinj. Ndersa ato qe jetojne nje marredhenie ne cift do te kene mosmarrveshje me partnerin per nje periudhe te gjate te vitit. Perpiquni t’i zgjidhni sa me shpejt, duke mos lejuar qe te shnderrohen ne probleme serioze. Ne pergjithsi arma juaj sekrete ngelet indiferenca gje e cila tek ju ndikon pozitivisht dhe ju ben te joshni partneret.

.

Luani 2017 Puna – Pergatituni per nje periudhe te ngarkuar. Perpiquni te organizoni punen sa me mire, sidomos nese koleget tuaj i perkasin shenjes se Dashit, Luanit, Akrepit. Ne mes te ketij viti bashkepunimi me koleget do te jete ne nivele shume te mira. Shfrytezoni kete moment per t’u marre  me pune te rendesishme, te cilat mund te kene dhe nje ndryshim te papritur ne te ardhurat e juaja. Mendohuni mire para se te hedhni hapin!

.

Luani 2017 Familja – Kete vit parashikohet nje vit i favorshem ne lidhje me gjirin familjar. Do te kaloni periudha te bukura sidomos gjate sezonit turistik dhe lidhjet tuaja do te forcohen akoma me shume. Tregohuni te sinqerte ndaj prinderve, partnerit, vellezerve dhe motrave dhe kjo do te beje qe te keni nje rreth familjar te perkryer dhe pa probeleme. Edhe pse ndojehere do te keni disa mosmarrveshje do te jeni ju te cilet me ndihmen e Plutonit ne shenjen tuaj do te risillni harmonine dhe gezimin. Nuk do te keni probleme shendetsore  ne kete vit.

.

Gjendja Shpirterore – Te ashper.

.

Shenja qe shkoni me shume – Binjaket.

.

Numrat e Fatit – 2, 8, 11, 15, 28, 68.

Salva

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *