Kerkojme bashkpuntore

By | 22/11/2014

Pershendetje!

Jemi duke hedhur online website Horoskopi.tv dhe per kete arsye kerkojme 1-2 bashkpuntore vullnetare  meshkuj ose femra, qe deshirojne te marrin pjese ne kete projekt.

Ne cfare konsiston bashkpunimi?

Ata qe do te aplikojne ne kete projekt duhet te permbushin keto kerkesa:

1- Te kene nje videokamer

2- Te jene te afte te realizojne nje video duke lexuar horoskopin ditor

3- Te flasin ne gjuhen letrare shqipe

4- Te jene mbi 18 vjec

Bashkpunimi si fillim do te jete vullnetar, me pas do te vleresohet edhe mundesia e pageses.

Per me shume info dhe per kandidatura na shkruani ne : aaronispa[at]gmail.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *