Horoskopi mujor Ujori, Korrik 2014

By | 03/07/2014
horoskopi ujori 2017

Horoskopi mujor Ujori, Korrik 2014

ujori
Dëgjojeni me kujdes atë qe keni ne krah këtë muaj dhe mos i shkoni kundër për asnjë çast. Situata mund t’iu dale tërësisht jashtë kontrollit. Ata qe do i meshojnë tolerancës dhe mirëkuptimit do jene me te privilegjuarit.
Beqaret do kenë vetëm dëshirë te argëtohen pa fund pa filluar lidhje serioze. Mundësitë do jene te shumta.
Shëndeti do ketë probleme javën e pare. Mund te keni dhimbje koke, fyti ose shpine. Mos lini asgjë pas dore.
Financat do jene shume te turbullta. Nuk është koha e përshtatshme për te kryer shpenzime ose për te kryer transaksione te mëdha.
Ne pune do jeni gjithë kohës te përqendruar dhe do hidhni hapa para. Mund t’iu propozohet edhe një ngritje ne detyre te cilën nuk duhet ta refuzoni pa e menduar me kujdes.

Share

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *