Horoskopi mujor Akrepi, Korrik 2014

By | 03/07/2014
horoskopi akrepi 2017

Horoskopi mujor Akrepi, Korrik 2014

akrepi
Këtë muaj do keni nevoje për shume alegri dhe entuziazëm. Nuk do ju pëlqejë aspak qetësia. Ata qe janë ne një lidhje do përgatisin surpriza dhe udhëtime te shpejta. Kjo do i emocionoje pa fund. Beqaret do kenë me shume fat gjate 15 ditëve te fundit te muajit. Deri atëherë duhet t’i marrin gjerat si t’iu vijnë dhe te dalin me miqtë.
Me shëndetin nuk duhet te luani shume. Për çdo shqetësim drejtohuni tek mjeku dhe jo tek barnat popullore te cilat ndonjëherë mund t’iu prishin me shume pune.
Financat do jene te qëndrueshme dy javët e para. Me pas gjendja do ketë luhatje për shkak te shpenzimeve te domosdoshme qe do ju duhet te kryeni. Puna do ju stresoje pa fund. Here pas here mund ta humbni tërësisht durimin dhe mund te hidhni hapa te gabuara.

Share

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *