Horoskopi ditor 2 Gusht 2014, Bricjapi Ujori Peshqit

By | 02/08/2014
horoskopi

Horoskopi ditor 2 Gusht 2014, Bricjapi Ujori Peshqit

 

bricjapiBricjapi

Nëse tregoheni paska me realiste ne jetën tuaj ne çift çdo gjë do shkoje me se miri sot. Po ëndërruat me shume sesa duhet do përballeni me zhgënjime. Beqaret duhet t’i bëjnë sytë katër sepse personi ideal mund t’iu shfaqet ne çdo moment. Ne planin financiar mund te keni surpriza si te këqija ashtu edhe te mira. Gjithçka do varet nga mënyra sesi ju jeni sjelle kohet e fundit.

ujoriUjori

Do jeni shume kërkues ndaj partnerit tuaj gjate kësaj dite dhe do mërziteni kur ai te mos ua plotësojë dëshirat. Rikthehuni me këmbë ne toke. Beqaret do jene te sjellshëm me personat qe do takojnë dhe kjo do i beje me interesante ne sytë e tyre. Ne planin financiar nuk do keni për çfarë te qaheni. Gjithçka qe keni dashuruar do iu realizohet me se miri.

 

peshqitPeshqit

Lidhja juaj do konsolidohet mjaft gjate kësaj dite. Do flisni dhe do bashkëpunoni pa fund me atë qe keni ne krah. Ne asnjë çast nuk do ndiheni keq. Beqaret, te nxitur nga Marsi do tregohen me te hapur ndaj çdo ftese. E ardhmja e tyre do jete tërësisht ndryshe. Ne planin financiar do ndërmerrni iniciativa dhe do filloni ta përmirësoni situatën.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *