Fjale te urta dhe proverba shqip

By | 10/07/2014
horoskopi ditor

Fjale te urta dhe proverba shqip

Kur s,ke pula mos bej ..shu !
( Populli )

Qingji urte,pi dy nana ; por ju s,dini kete te rene , qe servili pi gjithe kopene !
( Populli )

Nje budalla hedh nje gur ne lum dhe 100 te mencur lodhen per ta nxjerr !
( Populli )

Me mire syri sesa nami !
( Populli )

Mos u mbaj se je , mos u mbaj se ke ; kur te vesh matane , vec dy metra dhe !
( Populli )

Zot..rujna prej miqve se prej armiqve ruhem vete !
( Populli )

C,te mjellesh do korresh !
( Populli )

Qente le te lehin , karvani te ece perpara !
( Populli )

Trimi i forte, me miq shume !
( Populli )

Fshati qe duket s,ka nevoje per kallauz !
( Populli )

Dielli duket qe ne mengjes !
( Populli )

Kush s,ka koke , ka kembe !
( Populli )

Shtri kembet sa ke jorganin !
( Populli )

Ujku qimen e nderron por zakonin se harron !
( Populli )

Budallait hapi rruge !
( Populli )

Bjeri pragut , te marri vesh penxherja …………!
( Wolfi )

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *