Feride Sherifi ka nevoje per Kurim Shendeti

By | 09/07/2014

Njoftim për ndihmë financiare nga bamirësit

Feride Sherifi nga fshati Terstenik këtyre ditëve ka pësuar djegie të shkallës së tretë, në duar, krahë, këmbë dhe bark dhe gjendja e saj është shumë e rëndë. Mjekët vendës kanë thënë se nuk ka shërim në Kosovë, ndërsa transplantin e lëkurës mund ta bëjë në ndonjë klinikë jashtë vendit. Sipas përllogaritjeve, nevojiten së paku 300 mijë euro, mjete këto që familja nuk i ka. Të kontribuojmë për shërimin e kësaj nëne, të tregojmë shpirtin tonë human.
feride sherifi familja
Për kontakte me familjar mund të shfrytëzoni tel. 044/173 090, ndërsa mjetet e tubuara mund t’i derdhni në kontonumrin 1170115462000195 në ProCredit Bank, llogari e hapur në emër të Rexhep Sherifit. SWIFT (BIC) Code: MBKOXKPRXXX.
Ju falemnderojmë për kontributin tuaj. Zoti ua shpërbleftë me të mira. Qofte edhe 1 EURO e dhuruar me shpirt na ndihmon
Feride Sherifi ka nevoje per Kurim e ndihma ekonomike

Per me shume vizitoni http://www.babagjyshi.com/campaigns/feride-sherifi-ka-nevoje-per-kurim/
feride sherifi
Finanzielle Unterstützung von Wohltätern

Feride Sherifi aus Terstenik, Kosovo hat vor einigen Tagen Verbrennungen Dritten Grades an den Händen, Armen, Beinen und am Bauch erlitten, nachdem ihr Gasherd explodiert ist. Ihr Zustand ist sehr kritisch. Die Ärzte in Kosovo haben gesagt, dass eine Heilung im Kosovo unmöglich ist. Eine Hauttransplantation kann nur in einem Spital ausserhalb des Kosovo durchgeführt werden. Nach Schätzungen und Anfragen wird ein Betrag von bis zu 300’000 € für die Operation benötigt. Ein Betrag, welche die Familie nicht hat.

Lasst uns für die Erholung dieser Mutter von zwei Kindern (im Alter von 4 Jahren) beitragen.
Spenden könnt ihr auf das Konto ihres Mannes, Rexhep Sherifi, ProCredit Bank, Kontonummer 1170115462000195, SWIFT (BIC) Code: MBKOXKPRXXX.

Wir danken für eure Hilfe

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *